Kuulun näihin nukkekotiharrastelijoihin, joilla on aina monta keskeneräistä projektia, joista ei oikein tule valmista.

400876.jpg

Tällainen uusi talo on rakenteilla nalletalon viereen. Alakertaan tulee nalleisän autotalli/valtakunta ja yläkertaan tulee nalleäidin kauppa. Kaupan aihe ei täysin ole kirkastunut, mutta tarkoitus siellä on myydä kaikkea, mitä voisi tehdä helmistä, esim. koruja, kristallikruunuja, hajuvesipulloja jne., ehkä myös tauluja. Kaupasta vielä johtaa portaat katolle, jonne tulee kesäterassi. Kauppaan toiseen kerrokseen mennään ulkoportaita pitkin, siksi oviaukko on toisessa kerroksessa. Tapetit ja lattiat ovat valmiit (listat puuttuu), mutta vielä on paljon rakentamista. Talo on ihan itse rakennettu alusta lähtien, mutta taitaa jäädä ensimmäiseksi ja viimeiseksi projektiksi. Huomasin, että nuo puutyöt eivät ole minun juttuni. Mieluummin keskityn vähän pienempiin projekteihin.

400884.jpg

Lattia on mosaiikkilaattaa ja saumattu saumausainella. Tiiliseinä on paperiprintti(saattaa mennä uusiksi) ja muut seinät on tapetoitu röpölisellä tapetilla. On olevinaan rapattu seinä. Valoakin saadaan talliin, kunhan sähköt on kytketty.

400896.jpg

Lähempi kuva yläkerrasta. Lattia on tehty puulistoista ja ne on käsitelty lakkaamalla. Tuli ehkä vähän liian tumma. Seinät ovat röpölistä tapettia.