Osallistuin muutamaan blogiarvontaan ja heti alkoi ropista voittoja. Kun on näin hyvä tuuri, niin ehkä pitäisi alkaa myös lotota. Eilen ja tänään palkinnot saapuivat perille.

435766.jpg

Nämä ihanat fetasalaattiannokset, sämpylät, servetit, kahvila Kalimeran vuosikertaviinipullon sekä kynttilän jalkoineen voitin Elsan blogissa. Nalleäiti ja nalleisä herkuttelevat nämä annokset ja nautiskelevat viinistä heti, kun nallelapset on saatu illalla nukkumaan. Tekisi kyllä mieli heti syödä. Nalleäiti onkin laiminlyönyt jo pitkään tuon ruokapuolen, kun on ollut niin paljon touhua ja kiirettä muutenkin.

Kiitos vielä Elsalle:-)

435768.jpg

Tämän upean arvontapalkinnon voitin Niiskuneidin blogissa. Kylppäritavaroita: kaksi ihanaa pyyhettä, pikkupeili, pesuaineita, matto, sieni, hajuvesiä, partakone, löylynhenki ja ovikyltti. Keittiötavaroita: pöytätabletit, minihaarukat ja patalaput. Äidin paketti: kaulakoru, päivänvarjo, hartiahuivi ja ruusukimppu paketissa. Suuret kiitokset myös Niiskuneidille:-) Kaikki tavarat tulevat kyllä tarpeeseen ja sijoittuvat nalletaloon.