Nyt on korkea aika saada nalleperheen terassi kuntoon. Kesähän on jo puolessa välissä :-)

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Terassi tulee kauppatalon katolle ja sinne menee portaat sisäkautta myymälästä. Terassin lattia on tehty lankuista, jotka on nyt liimattu paikoilleen ja hiottu.

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Nyt terassia voi jo hiukan kokeilla. Lautalattia on vahattu valkoisella Osmo-vahalla, tuolit ovat Tiimarista ja pöytä lainattu myymälästä. Tuoleja pitää saada pari lisää ja uusi pöytäkin tarvitaan ja luultavasti ne vaihtavat vielä värinsäkin vihreäksi. Grilliäkin piti jo sovittaa paikoilleen ja lasten leluja on arkussa. Luulin pääseväni helpolla ja ostin aitaelementtejä Tiimarista. No nehän eivät ollenkaan sopineet yhteen, joten purin aidat palasiksi ja hioin joka palan vähän tasaisemmaksi, sen jälkeen pientä liimausta ja pari kerrosta maalia päälle. Tulihan siitä aita. Etualallekin tulee vielä jotain aidan tapaista, mutta on vielä mietinnässä.          

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Nalleäiti rakastaa kukkia, joten niitä pitää saada terassille paljon. Tässä on vähän alkua. Laatikon kukat on tehty kukan mallisista fimohelmistä, varret vihreästä rautalangasta ja lehdet ovat jotain muovista viherainesta. Kukkamulta on tehty Erikeeperistä ja kahvinporoista. Ruusupuu on tehty niputtamalla valmiita ruusuja ja varsi on päällystetty ruskealla avatulla paperinarulla.

Koska nalleäiti poseeraa näin julkisesti, niin tietysti naiselliseen tapaan piti nopeasti tekaista uudet bikinit.