Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Arvonta on suoritettu eilen kaikkien määräaikaan mennessä arvontapostaukseen kommentoineiden kesken. Tulostin kaikki kommentit ja leikkasin ne erilleen suikaleiksi, jotka ovat ylemmässä kuvassa. Taitetut suikaleet on laitettu mustaan huopahattuun (alempi kuva). Itse toimin virallisena valvojana, ja onnettarena oli poikani, jonka pieni hento käsi näkyy kuvassa.

Ja voittaja on:

KATRI

Hei! Onnea yksivuotiaalle!
Käyn blogilistan kautta kurkkimassa. Helmiharrastaja olen, mutta jos en olisin niin pahasti hurahtanut helmiin, olisin nukkekotiharrastaja. Nyt tyydyn ihailemaan vain toisten nukkekoteja.

Onnea Katrille!

Käykääpä Katrin blogissa ihailemassa, miten upeita hienoja koruja hän on tehnyt.

Kommentteja tuli yhteensä 62kpl ja kaikki olivat niin mukavia ja positiivisia, että päätin arpoa kaksi palkintoa lisää :-)

Ja voittajat ovat:

MARITA

Onnea 1-vuotiaalle! Itsekin nukkekotiharrastajana käyn usein katsomassa mitä suloista pientä sivuiltasi löytyy. Iloa ja intoa jatkossakin!

ANNIKA

Hei!
Vastavierailulle hyppelin heti, kun olit jättänyt jälkesi nukkekotiblogiini :) Onnea, onnea 1- vuotiaalle blogille toivottaa vielä ensiaskeliaan ottava Villa Valmanjan väki!!!

Onnea myös Maritalle ja Annikalle! Myös heidän blogeissaan kannattaa vierailla seuraamassa Marvilian minielämää ja Nukkekoti Villa Valmanjaa .

Nyt tarvitsisin voittajien yhteystiedot, jotka voi lähettää osoitteeseen siirisofia@koti.fimnet.fi .

Laitan sitten myöhemmin kuvat palkinnoista, kun olen ne ensin lähettänyt. Saattaapi tuo lähettäminen viedä viikon tai kaksi, koska vielä ne ovat hieman vaiheessa.