Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket 

Nalleperhe viettää viimeisiä lämpimiä ja aurinkoisia alkusyksyn päiviä terassilla.

Lauantaina 8.9. blogini täyttää yhden vuoden ja viikko sitten kävijälaskuri pyörähti viisinumeroiseen lukuun. En enää muista, milloin tuon laskurin asensin, mutta se ei ole ollut alusta saakka.

Haluankin tämän kuvan myötä kiittää kaikkia blogini lukijoita, jotka ovat yhä uudelleen jaksaneet tulla katsomaan, olisiko jotain uutta ja mielenkiintoista tapahtunut. Runsas vuosi sitten en tiennyt tällaista blogielämää olevankaan ja tämän kuluneen vuoden aikana olen saanut monia uusia blogituttuja, joista muutaman olen tavannut livenäkin. Blogin tekeminen on ollut tosi mukavaa ja jatkossa täytyy yrittää päivittää sitä vielä useammin. Yksivuotias on vielä aika nuori, joten toivottavasti iän myötä taidotkin karttuvat.

Synttäreiden ja 10 000 kävijän rajapyykin ylittämisen kunniaksi haluan käynnistää pienen arvonnan, johon voi osallistua tähän kirjoitukseen kommentoimalla. Toivoisin, että kommentoija kertoisi, onko hän nukkekoti-, helmi- tai askarteluharrastaja, vai käykö täällä muuten vaan:-) Osallistua voi keskiviikkoon 12.9. saakka ja laita kommenttiin blogisi osoite tai jokin muu yhteystieto, josta sinut tavoittaa, jos satut voittamaan. Yritän sitten keksiä jotain sopivia arvontapalkintoja.

Muoks 9.9.

Kiitos kaikille jo tähän mennessä kommentoineille :-) 

On ollut ilahduttavaa huomata, miten paljon kommentteja on tullut. Täällähän siis oikeasti käy paljon lukijoita. Suurin osa blogeista onkin jo tuttuja ja vierailen niissä säännöllisesti, mutta muutama uusi blogikin on löytynyt, erityisesti tuolta helmiharrastuksen puolelta. Vielä voi osallistua arvontaan keskiviikkoon saakka, siis keskiviikkonakin vielä.