Nyt kaikki arvontapalkinnot ovat menneet perille:

Katri on helmiharrastaja, mutta selvästi haaveilee myös nukkekodista. Helmi- ja nukkekotiharrastuksen voi yhdistääkin, joten hänelle lähetin kirjan The Beaded Dollhouse:

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

 

Maritalle lähetin pienillä lasten kangaspuilla tehdyn maton, kolme helmestä, puunapista,ääriviivatarroista ja metallihelmestä tehtyä purkkia sekä helmistä tehdyt kukat kukkamaljakossa.

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

 

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

 

Annikalle lähtivät samat tavarat kuin Maritallekin, mutta eri väreissä:Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Ja kaikki saivat tietysti myös nallekortit!

Paljon onnea vielä voittajille :-)

 

Tässä vielä kuva niistä kangaspuista. Tyttärellä oli joskus aikoinaan tällaiset kangaspuut, mutta aikojen saatossa ne hävisivät jonnekin. Viime vuonna sitten ostin nämä Huutonetistä, mutta en tietenkään osannut tehdä niihin loimia, joten tähän saakka ne ovat olleet kaapin kätköissä. Nyt nukkekotikurssilla oli aiheena matot ja ohjaajamme Ninna teki niihin loimet.

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Siis suuret kiitokset vielä Ninnalle!! Vielä on loimea jälellä, joten saan ainakin pari mattoa tehtyä. Mahdankohan vieläkään osata tehdä niitä uusia loimia. Kutominen oli aika nopeaa puuhaa, mutta hapsujen väkertäminen olikin jo hankalampaa. Laitoin vielä loimihapsujen väleihin lisähapsut ja sitten käsittelin ne Fray Stayllä, jotta sain ne oikenemaan. Matonkuteena käytin Doloreksesta ostettua chenillelankaa, joka oli aika mukavan paksuista.