Oikein hyvää alkanutta vuotta kaikille lukijoille! Blogissa on ollut aika hiljaista, mutta kyllä koko ajan on jotain suunnitelmia menossa. Nukkekotikurssilla tehtiin minilaukkuja, mutta ne ovat vielä vähän kesken, joten kuvia tulee myöhemmin.

Joulupukki oli oikein lahjaisalla tuulella ja toi joululahjaksi ihka uuden hienon ompelukoneen. Entinen Singer olikin jo 30 vuotta vanha, joskin kyllä ihan toimiva ja lähtee piakkoin seuraavalle omistajalleen, kunhan ehdin sitä hiukan puhdistella. Uudessa koneessa on kuitenkin paljon uusia hienoja ominaisuuksia, joita pitää pikkuhiljaa kokeilla.

Photobucket

Nämä pussukat syntyivät vielä vanhalla koneella ja ovat jo lähteneet synttärilahjaksi.

Photobucket

Nallepussukka on tehty Tilda-kirjan Sew Pretty Homestyle kaavan avulla. Nallekuva on applikoitu liimaharson avulla ja kuva on vielä ommeltu ympäriinsä, jotta varmasti pysyy. Tällainenkin tikki löytyi uudesta koneesta, käsin se olisikin aika hidasta. Kukat on leimattu kukkaleimasimella ja leimasinmusteella.

Photobucket

Tähän pussukkaan ompelin helmiä koristeiksi ja tuo Sweet time-teksti on taas liimaharsolla kiinnitetty ja käsin ommeltu.

Photobucket

Ja tässä vielä yksi, nyt näkyy sisäosakin. Vuorina on vaaleanpunaista puuvillakangasta ja kaikissa pehmusteena on Dacron-vanua. Laukkukorut olen joskus ostanut Sayilasta .

Photobucket

Ihastuin erityisesti tähän Tilda-kirjan laukkumalliin ja oikeastaan sen vuoksi ostinkin alunperin kirjan Sew Pretty Homestyle. Nyt lopultakin eilen illalla tein tuon laukun. Kangas ei ole Tildaa, vaan ostin sen yhdestä Singerin liikkeestä. Olisin halunnut enemmänkin, mutta kun ei ollut kuin kaksi puolen metrin palaa ja toinen kului tähän laukkuun, vuori on tehty valkaisemattomasta puuvillakankaasta. Sangat ovat rottinkiset. Kuva on taas applikoitu liimaharsolla ja se on leimattu Hero Artsin leimasimilla ja väritettu myös leimasinvärillä.

Photobucket

Lähempi kuva vielä applikoinnista. Laukun toisella puolella on hiukan erilaiset kukat.