Jotenkin olen aina ajatellut, että kirpputorit eivät ole minua varten ja välttelinkin niitä pitkään. Kuitenkin viimeisen vuoden aikana olen silloin tällöin käynyt jollain kirpparilla, mutta edelleen on tuntunut, että en sieltä mitään löydä. Ilmeisesti kirppissilmäni ei ole oikein vielä kehittynyt.  Päätinpä kuitenkin taas suunnata uuteen paikkaan, joka oli osto- ja myyntiliike ja myös kirppis. Paikka oli mahtava, luonnon keskellä monta nättiä taloa, mutta minulle tuli siellä oikein ahdistava olo. Pihapiiri oli hyvin sotkuinen ja taloissa oli tavaraa  paljon, mutta kaikki niin sikin sokin ja jotenkin likaistakin. Mietin vaan, miten joku jaksaa asua sellaisen sekamelskan keskellä. Mukaan lähti vain tällaiset nukkekodin tauluihin sopivat kehykset, jotka ovat kokoa 5x4cm :Photobucket

 

Mutta koska olin matkaan lähtenyt, niin päätin myös käydä paikkakuntani hyllykirppiksellä. Ja voi miten siistiltä siellä näyttikään edellisen paikan jälkeen. Nämä purkit näyttivät jotenkin niin tutuilta, että ne lähtivät matkaani. Kannet tulevat kyllä saamaan uuden värin:

Photobucket

Kotona edelleen mietin, mikä erityisesti noissa kukkakuvioissa oli niin tuttua ja lopulta keksinkin. Oman kaappini kätköistä löytyi aivan samakuvioinen, mutta kaksi korvaa omaava purkki:

Photobucket

Kukkani varmasti ilahtuivat tästä  kastelukannusta, jonka myös löysin huimaan hintaan 1,5euroa.  Minulla pitäisi olla ainakin kymmenen kastelukannua ripoteltuna eri puolilla taloa ja pihaa, niin sitten ehkä kukatkin saisivat vähän säännöllisemmin vettä tai  ainakin joskus. Yritän taas parantaa tapani :-)

Photobucket

Ei meillä sentään vielä pelargonioita ole pihalla. Nostin ne vaan hiukan ulos tuulettumaan ja ihailemaan mahtavan aurinkoista ja lämmintä päivää.

Sensijaan orvokit sietävät sen verran kylmyyttäkin, että ne ovat jo päässeet pihaa kaunistamaan.

Photobucket