Nukkekotirintamalla on aika vähän tapahtunut viime aikoina, mutta jotain kuitenkin. Pikkuhiljaa olen tuunaillut huonekaluja enemmän oman maun mukaisiksi. Eli valkoista väriä löytyy myös nukkekodista yhä enemmän ja enemmän.

Photobucket

Vasemmanpuoleisin ruskea on tuoli alkuperäisasussaan ja kaksi muuta on tuunattu uusiksi. Tuolit on hiottu ja maalattu pehmeän valkoisiksi(ruskealla taitettu), vähän pitsikoristetta ja uusi kangas istuintyynyihin. Vielä kaksi tuolia odottaa uutta asuaan.

Photobucket

Tämä peilipöytä näyttää aika rähjäiseltä, eikä ihme, koska se on peräisin jo 60-luvun nukkekodistani ja sen jälkeen se on ollut tyttärenkin nukkekotileikeissä mukana. Sain peilipöydän enoni Tukholman tuliaisina ja sarjaan kuuluu muitakin huonekaluja, mutta niistä myöhemmin. Ilmeisesti peilipöytä on Lundbytä. Joku lukija voisi tietää paremmin. Peili oli muuttunut ruman läikikkääksi ja sen jo poistin ja vähän hioinkin pintaa ja yksi jalkakin on murtunut. Oli muuten todella vaikea irrottaa peiliä ja samalla varoa, ettei viillä suurempia haavoja sormiin. Selvisin sentään vammoitta ;-)

Photobucket

Nyt peilipöytä on saanut uutta maalia pintaan ja pöytälevyä kiertää maalattu Picot-nauha ja samaa nauhaa myös peilin ympärillä. Peili on tehty leikattavasta peilimateriaalista ja oli aika hankala leikata soikeaa palaa, joten on vähän sinnepäin. Toisaalta ei peilin taustakaan ole ihan symmetrinen.

Photobucket

Pöydästä ei ole ennen tuunausta kuvaa, mutta se kuului samaan sarjaan aiempien tuolien kanssa eli oli kiiltävän vaaleanruskea. Ja taas pitsiä koristeena.

Photobucket

Tarjotin on ostettu puuvalmiina jostain nukkekotikaupasta. Taas maalia ja pitsiä.