Viime lauantaina suuntasimme Maisan kanssa Lahden minimarkkinoille, kuten niin moni muukin nukkekotiharrastaja. Lähtö oli jo aamulla seitsemältä, koska halusimme olla heti paikalla, kun markkinat avattiin, ettei vaan mitään jää näkemättä. Aika moni muukin oli ajatellut samoin, koska ruuhkaa riitti. Lämmin kiitos kaikille järjestäjille sekä myös myyjille ja niin monille harrastajille, jotka olivat tulleet myymään taidokkaita käsitöitään. Kiitos myös Maisalle mukavasta matkaseurasta!

Photobucket

Ihan ensimmäiseksi suuntasimme kohti Wooperin pöytää, ettemme vaan jää ilman ihania posliiniastioita. Onneksi Wooper oli ollut ahkera ja myytävää riitti.

Photobucket

Vähän yleisempi kuva ostoksista: Lehdet ostin ruotsalaisilta, stetoskoopin Nasulta, lautaset Krizzeltä, kauniita pitsiliinoja ja kaksi lampunvarjostinta, enkeleitä, vaatepuita, pikkuinen mollamaija, linnunpönttö ja metallituubeja.

Photobucket

Tämän pikkuisen Taalainmaan hevosen ostin myös ruotsalaisilta, sen pituus on n. 1cm ja se on taidokkaasti maalattu.

Photobucket

Pikku hevonen on tässä 1:1-kokoisen hevosen vieressä.

Photobucket

Vielä lähempi kuva.

Photobucket

Mollamaijan pituus on 2cm.

Photobucket

Näissä lehdissä on ihan oikea aito sisällyskin.

Photobucket

Lähikuva kauniista liinoista ja lampunvarjostimista.

Taisi jäädä jotain kuvaamattakin. Ainakin ostin kaksi puusohvaa tuunattavaksi ja puiset portaat. Lopuksi tietysti tutkimme vielä hienon harrastajien kokoaman näyttelyn, josta ehkä kaikkein eniten jäi mieleen Nasun upea kasvihuone ympäristöineen.