Pariisissa on aina ihana käydä ja pääsinkin sinne jo toista kertaa. Ensimmäinen kerta oli aika pikainen, mutta nyt oli vähän enemmän aikaa tutustua kaupunkiin. Nähtävyyksiä siellä riittää niin paljon, että niitä ei ehdi katsoa kaikkia kymmenelläkään kerralla. Nyt kävimme mm. Orsayn museossa erityisesti, koska olen kovin ihastunut impressionistien tauluihin ja sinne oli vain kohtalainen jono.  Esim. Eiffeltorniin olisi saanut jonottaa monta tuntia. Ei niin herkkua helteessä. Meillä on työpaikan seinällä Monetin taulu (siis kopio) ja nyt näin saman taulun ihan aitona. Eräs asiakkaamme kerran kysyi, että onko meidän taulumme aito Monet. Heh, jos olisi, niin eipä tarvitsisi enää töissä käydä.

Mukavaa on myös vaan kävellä Pariisin katuja ja istahtaa välillä katukahvilaan lepuuttamaan jalkoja ja nauttimaan välipalaa ja seuraamaan kadun vilinää.

Tietysti myös ostoksia pitää tehdä ja löysin monta ihanaa pientä kauppaa. Passage Joffroyllä, joka oli vain muutaman sadan metrin päässä hotellista kävin montakin kertaa. Sieltä löytyi kaksi nukkekotikauppaa, kaksi ihanaa sisustuskauppaa sekä ristipistoilijan unelmakauppa. Alla on jotain tekemistäni ostoksista.

Photobucket

Photobucket

Tässä sisustuskaupassa kävin "vain" kolme kertaa ja aina tarttui jotain mukaan.

Photobucket

Mm. ihania saippuarasioita ja pikkurasioita ja alla oleva puinen laatikko sekä kauniita laskosverhoja.

Photobucket

Naulakot ovat vastapäisestä Comptoire de Famille liikkeestä, josta monet Suomenkin sisustuskauppiaat tilaavat tavaraa. Valitettavasti vaan matkalaukku on aika rajallinen ja suurin osa ihanista tavaroista piti jättää ostamatta.

Photobucket

Nyt on pisteltävää pitkäksi aikaa. Tuon pikku talon jo tein, joskin eri väreillä ja siitä tuli ihan sopivan kokoinen taulu nukkekotiin. Laitan kuvan, kun saan sen kehyksiin.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Löysin myös pari helmikauppaa, kiitos Helmetin. Toinen niistä olikin ihan unelmakauppa, Tout á loisirs. Takahuoneessa vielä säihkyivät Swarovskin kristallit kaikissa mahdollisissa väreissä. Napit on ostettu helmikaupasta Aventures Créatives.