Joulu alkaa lähestyä ja pikkuhiljaa olen laitellut kotiin jouluista ilmettä. Kynttilätkin ovat palaneet ahkerasti ja nyt jos koska niitä on mukava polttaa, kun on niin pimeää ulkona eikä täällä lounais-Suomessa ole lumesta toivoakaan. Vettä on satanut kyllä jo ihan riittävästi.

Tällaisen kranssin tein seinää koristamaan. Valmiiseen n. 30cm pohjaan olen kuumaliimalla kiinnittänyt ompelemani tähdet, joissa koristeena Tildan tähtinappeja ja särmikkäitä lasihelmiä, rusetti organzanauhaa.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Tämä kranssi on paljon pienempi, noin 15cm halkaisijaltaan ja sen kiinnitin keittiön kaapin oveen.

Photobucket

Ensimmäiset piparitkin on paistettu ja tässä on kaikki, mitä on jälellä eikä niitäkään enää kohta, kunhan kahvit on keitetty. Osan annoin nuorimmaiselle pojalleni, kun oli käymässä ja osan vein isälle, joka on parhaillaan sairaalassa toipumassa leikkauksesta. Onneksi kaikki on mennyt hyvin ja isä jo odottelee kotiinpääsyä. No taitaa mennä vielä viikon verran, ennenkuin sieltä pois pääsee. Ja nuo pikku kulhot ovatkin ihan uusia Villa Collectionin mallistosta. Juuri tuollaisia olen etsinyt ja nyt ne löytyivät Loviisan Aitasta.

Photobucket