Viime sunnuntaina kävin Turun Antiikkimessuilla VPK:n talolla. Mitään ei tietenkään ollut tarkoitus ostaa, kunhan katselen vaan Nauru. No, ainahan jotain kuitenkin tarttuu mukaan:

En tiedä, mikä tämän lokerikon alkuperäinen käyttötarkoitus on ollut, ehkä sama kuin Eijan samoilta messuilta löytämä vähän isompi lokerikko, eli kirjalatomon kirjasimien säilytyslaatikko. Samapa tuo, koska nyt se menee täysin uusiokäyttöön, eli ajattelin ripustaa sen seinälle ja laittaa siihen minitavaroita esille. Alustavasti se on jo maalattu, yllätys yllätys valkoiseksi.

Tämä ompelulaatikko on varmaan jostain 50-60-luvulta. Minulla taitaa olla jokin himo ostaa kaikenlaisia laatikoita ja rasioita ja purkkeja aina vaan. Tämäkin todennäköisesti tulee vaihtamaan väriä.

Tässä vielä sisäkuva. Tuo päällimmäinen osa on irrallinen.

Mukaan lähti myös pari valokuvakehystä. Näihin menee iso valokuva tai pieni taulu. Olenkin keräillyt pikkuhiljaa erilaisia kehyksiä ja joskus niistä on tarkoitus tehdä jokin kooste, mutta nyt on vasta mietintämyssy päässä. Vaaleampi on hyvän värinen, mutta tummempi saa maalia pintaansa.

Tämä vanha kirja on vuodelta 1975 ja siinä on kauniita pitsivirkkausmalleja.

Lisäksi ostin vielä pieniä virkattuja pyörylöitä tai mitä lie lasinalustoja, joita eräs rouva siellä myi euron hintaan. Ei siitä kyllä saa mitään tekopalkkaa, mutta hän kuulemma virkkaakin niitä ihan vaan ilokseen automatkoilla. Lasinalusiksi en niitä kuitenkaan ostanut, vaan niitä voi käyttää erilaisissa käsitöissä koristeina. Esim. tyynyissä tai laukuissa tms.