Tällä viikolla kävin jopa kahdessa huutokaupassa. Maanantain arkihuutokauppa oli aika vaatimaton ja aika roinaa oli tarjolla, mutta löytyi sieltäkin itse kullekin monenmoisia aarteita. Itse löysin korillisen ihania käsinvirkattuja pitsejä sekä yhden taulun, joka taulu taitaa mennä kierrätykseen, mutta kauniit koristeelliset kultakehykset maalasin valkoisiksi ja hion vähän kultaa esiin. Nyt pitäisi löytää peilikauppa, joka myy määrämittaisia peilinpaloja, koska siis laitan kehyksiin peilin.

peilikehykset.jpg

Kuvaan pääsi myös aivan ihana valkoinen hortensia, jonka sain toiselta pojaltani äitienpäivänä. Kunhan yöt vielä lämpenevät, niin hortensia pääsee ulos viettämään kesäelämää.

Toinen huutokauppa oli lauantaina vanhan omakotitalon pihassa perikunnan toimeksiantona. Vanha ihana puutalo oli jo myyty ja uusi omistaja kurkki ikkunoista pihan hulinaa. Täällä jo meinasi mopo karata käsistä, koska niin paljon oli kaikkea upeaa vanhaa ja uudempaakin tavaraa tarjolla ja piha kuhisi ihmisiä. Osa näytti olevan huutokauppojen vakikävijöitä ja osa lähiseudulta tulleita, paljon oli nuoriakin liikkeellä.

Monenlaista tarttui mukaan, tietysti tuiki tarpeellista ja tarvitsin jo apujoukkojakin tavaroiden kuljetukseen, kun oma auto täyttyi.

pitsityynyliinat.jpg

Kauniita pitsityynyliinoja lähti mukaan iso kasa, tässä on vain pieni osa niistä. Melkein kaikissa oli upeat käsinvirkatut pitsit ja osa meneekin sellaisinaan käyttöön ja osasta voi sitten ommella jotain muuta.

pitsitjalangat.jpg

Käsinvirkattuja pitsejä löytyi taas lisää. Laatikossa oli nämä kauniit pitsit sekä myös monta kerää lankaa ja ohuenohut virkkuukoukku. Mukana oli vielä pari hiukan aloitettuakin virkkausta. Minähän voisin jatkaa niitä iltapuhteiksi,heh.

pitsej.jpg

Uskon, että hän, joka pitsit on virkannut ja on nähnyt hyvin suuren työn, on ihan tyytyväinen, että ne pääsivät hyvään kotiin, jossa hänen käden työtään arvostetaan. Terveisiä vaan sinne pilven reunalle :-)

ohutpitsi.jpg

Nämä olivat kaikkein ohuimmat nypläämällä tehdyt pitsit. Uskomatonta taitoa!

Niin, ei se auto pelkästään tyynyliinoista ja pitseistä täyttynyt, Ostin kauniin pikkupöydän ja kaksi puutuolia sekä vielä kolmannen hyvin vanhan kauniin puutuolin. Myös yksi penkki lähti mukaan kolmella eurolla ja kunhan sen maalaan, niin se pääsee paraatipaikalle telkkarin alle. Artekin musta ritiläpenkki saa väistyä.

Laitan sitten joskus kuvia,kun työt etenevät, jos etenevät. Paljon muutakin kivaa löytyi mm. vanhoja nuottikirjoja, ruokailuvälineitä, puinen rasia (moneskohan?) ja oikein vanha upea peili sekä taas iso kultakehyksinen taulu, jonka raamattuaiheinen kuva taitaa löytää kotinsa jostain muualta.

Ostin myös kolmella eurolla kaksi isoa n. 1x0,5m puulaatikkoa, joista ajattelin tehdä pienen kasvimaan eli seuraavaksi multa- ja siemenkauppaan.

Lopuksi vielä kuva kauniista madonnataulusta, joka sekin siis samasta huutokaupasta. Näitähän ei koskaan ole liikaa.

madonnataulu1.jpg

Oikein hyvää alkavaa viikkoa kaikille :-)